Grafički dizajn

4

Izrada koroprativnog identita firme: logo, memorandum, koverte… Neka vaša firma bude prepoznatljiva svuda!

Ako tek počinjete biznis, a još uvek nemate logo – ne birinte, tu smo da za Vas izradimo logo prema Vašoj ideji, ili da Vam predložimo nekoliko rešenja, prema našoj ideji. Vi izaberite koji Vam logo najviše odgovara.

Kako preduzeće raste, i menja svoju ponudu, menja se i logo. Pogledajte primer svetskih kompanija, koje često prilagođavaju svoj logo uslovima tržišta. To možete uraditi i vi. Ukoliko želite redizajnirani logo, kontaktirajte nas!

 

Iako je tehnologija uzanpredovala do te mere da se čini nepotrebnim izrada vizit kartica, one ipak nikad neće izaći iz mode. Obezbedite zaposlenima vizit kartice vrhunskog dizajna, uz vrhunsku štampu. Možete da birate između digitalne i ofset štampe, između plastificiranih i neplastificiranih vizit kartica, različitih formata.

Nakon izrade logotipa po Vašoj meri, logičan sled je izrada memoranduma sa svim informacijama o firmi, uz neizostavni, sjajni, novi logo.

Neka se Vaše pošiljeke prepoznaju na prvi pogled. Štampa logotipa i informacija o firmi na kovete je odličan način da se Vaše pismo lako prepozna u moru drugih.

Logo će učiniti preduzeće prepoznatljivim svuda, što će olakšati budući marketing preduzeća. Samo jednim pogledom na bilbord, flajer, web stranicu… potencijalni kupci/saradnici će znati o kojoj firmi se radi.

I na kraju, neka Vaša firma i logo budu dostupni širom sveta. Naručite izradu web sajta sada i bićete vidljivi celom svetu u roku od 5 dana.