Izrada web prodavnice

Izrada ONLINE prodavnice (e-shop, internet prodavnica…)

Osim osnovne web prezentacije (web sajta), nudimo i izradu web prodavnice.

Sigurno ste primetili da se sve više prometa robe i usluga odvija posredstvom interneta. Ljudi putem interneta naručuju obuću, odeću, hranu, tehniku. Ukoliko ste vlasnik standardne (“staromodne”) prodavnice, ili je trgovina robama i uslugama sastavni deo vašeg poslovanja, internet prodavnica je ono bez čega uskoro nećete moći.

Sigurni smo da će klasična kupovina u maloj radnji u ulici, supermarketu, outlet centrima uvek postojati, ali smo isto tako sigurni da uskoro ni jedno od tih mesta neće dobro funkcionisati bez mesta na kom će kupci unapred moći da vide šta im ta radnja nudi.

Sigurni smo da će, zbog sve bržeg načina života, malo ko želeti da se uputi u kupovinu bez prethodnog informisanja da li se u toj radnji nalazi baš ono što mu je potrebno!

Sadašnji i budući kupci će moći da vide na jednom mestu šta sve imate u ponudi, i time što nećete traćiti njihovo vreme na bespotrebni odlazak u radnju, oni će se opet vratiti – prvo na vašu eprodavnicu, a zatim i u vašu pravu prodavnicu.

Ali, glavna prednost eprodavnice je što brzo, lako i bez potrebe za odlaskom na mesto prodaje, kupac nabavi ono što mu je potrebno. Sigurni smo da i vi sve više čujete od vaših poznanika i prijatelja da su nešto naručili putem interneta. Mnogima to prelazi u osnovni način nabavke robe.

Ukoliko želite da budete u trendu sa zahtevima tržišta, pravo je vreme da otvorite eProdavnicu. Zadovoljite potrebu potrošača vaših proizvoda da proizvod koristi bez izlaska iz kuće/firme, i omogućite im da vaše proizvode lako pronađu.

Za vas ćemo kreirati jednu takvu eprodavnicu (online-prodavnicu, internet prodavnicu, možete je zvati na razne načine). Nakon izrade, možemo vam je prepustiti da je sami održavate, ili vam mi možemo pomoći u tome.

Za cene izrade i detaljnije informacije, slobodno nas kontaktirajte. Pošaljite nam mail ili nas pozovite na neki od telefona koje iz kontakata. U mail-u naznačite šta želite da prodajete, koliko biste proizvoda imali u prodavnici i da li želite sami vodite prodavnicu ili vam je potrebna naša pomoć.

Cena izrade web prodavnice – od 200 EUR mesečno

Izrada podrazumeva postavku prodavnice na domen, prilagođvanje izgleda prodavnice firmi koja je naručila izradu prodavnice, unos do 200 proizvoda… Za više informacija, kontaktirajte nas.

Radujemo se budućoj saradnji!

Pročitajte i:

Izrada web sajta

Redovno ažuriranje web sajta

Kako biti prvi na Guglu?