Izrada web sajtova

Izrada web sajtova

Gotovo da ne postoji preduzeće u Srbiji koje ne poseduje internet konekciju. Zbog toga je postalo veoma važno imati internet prezentaciju, odnosno, web sajt.

Vaši sadašnji i budući saradnici mogu saznati sve o vašem preduzeću putem web sajta. Time što posedujete web sajt, omogućili ste da vaše preduzeće bude deo globalne igre, i da učestvuje na svim tržištima. Preko web sajta postajete vidljivi čitavom svetu, i dostupniji svima.

Ako nemate web sajt, ili želite postojeći da poboljšate, mi smo tu da za vas izradimo web sajt po vašoj želji, u najkraćem mogućem roku, i na najbolji mogući način.

U izradi web sajtova, najčešće koristimo Joomla CMS i WordPress CMS, ali izrađujemo i ne-CMS web sajtove, pomoću HTML, CSS, pHp…

U izradu sajta spada unos podataka o firmi, unos teksta, obrada fotografija, izrada logotipa firme…

Ukoliko želite izradu web sajta u nekom od CMS sistema, možete se odlučiti da nakon izrade sami održavate svoju prezentaciju, ili da održavanje prezentacije prepustite nama. Isto važi i za ne-CMS web sajtove.

 

Šta dobijate za 250 EUR + PDV?  Dobijate dizajn web sajta, unos do 30 stranica u nekom od CMS sistema, godinu dana besplatnog web hostinga – za slučaj da nemate ili ne želite imati sopstveni web hosting. Održavanje web sajta u prvih mesec dana funkcionisanja web sajta. Kratku obuku za samostalni unos tekstova na web sajt.

Pročitajte i:

Kako biti prvi na Guglu?

Redovno ažuriranje web sajta

Izrada internet prodavnice